Moja Priča

 O čemu se zapravo ovde radi...?

U današnje vreme biti Preduzetnik, ili kako to naš narod voli da kaže „privatnik“ ,znači da morate da postanete majstor u oblastima Marketinga, komunikacije i prodaje.Kako ćete naći vremena da postignete sve to i u međuvremenu vodite posao… radite puno radno vreme… podižete porodicu ?

Umesto da kopate po stotinama knjiga, čitate hiljade stranica akademskih istraživanja, i gubite vreme na strategije koje vam preporučuju takozvani „experti“…

upišite se na listu DusanMarkovic.com (besplatno je) i dobićete pristup PROVERENIM strategijama i taktikama od svetski priznatih „best selling“ autora, najnovijih akademskih istraživanja, najboljih svetskih Networkera  i naravno mene – Dušana Markovića.

A najbolji deo je?

 

Prošao sam kroz sav taj materijal i pokazaću vam samo one stvari koje zaista DELUJU kako biste mogli da ih ugradite u svoj Biznis i Život.

I sve ovo je moguće zato što imam talenat da „provalim“ psihološka istraživanja, poslovne studije, svakodneve interakcije među ljudima i pretočim ih u NEVEROVATNO PRAKTIČNE SAVETE od kojih možete imati koristi već DANAS.

 Predstavljam Vam – DusanMarkovic.com

(Blog i TV Show)

 DusanMarkovic.com je uspešna (i brzorastuća) zajednica Preduzetnika i Lidera koji žele da postanu više… više uspešni… više produktivniji… više ubedljiviji… VIŠE…

Postoji tri glavna dela sajta DusanMarkovic.com, a to su Blog i internet TV Show. Kada se upišete na besplatnu email listu, dobijate pristup na sva tri, PLUS ekskluzivni materijal „samo na email“ jer moji čitaoci zaslužuju samo NAJBOLJE.

 Šta je u kom delu?

 DusanMarkovic.com - Blog, je mesto gde ćete naći proverene taktike koje možete koristiti u Poslu i Životu. Neke su o prodaji, neke o privlačenju, neke o uspehu… Koristite bilo koju od njih da bi ste dobili VIŠE u onome što želite u životu.

DusanMarkovic.com - internet TV Show, je mesto gde u kratkim video epizodama ( 3 – 10min.) delim sa vama jednostavne taktike i strategije, koje možete da upotrebite kako biste ostvarili rezultate već DANAS.

Koji je najbolji način da dobijete NAJBOLJE BESPLATNE trening materijale na internetu ? Upiši se na email listu ispod:


 

 Ko je Dušan Marković?

.;

 “Rođen jula meseca 1974 godine u Novom Sadu, suprug i otac, osnivač i vlasnik ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, preduzetnik, po zanimanju fizioterapeut, muzički obrazovan, majstor borilačkih veština, govornik i motivator u oblastima ličnog razvoja, Network marketinga i preduzetništva.Njegova misija je da vam pomogne da ostvarite svoj najveći potencijal i da koristeći svoje jedinstvene talente promenite svet.On inspiriše stotine ljudi da preuzmu odgovornost za uspeh i sreću povećanjem sopstvene poslovne veštine, i neutrališe sve izgovore ubrizgavanjem ogromne količine zabave u svaki dan.”

                                                                                                              Sanja Marković


12181961_10206977253203788_1545635336_n

Dobrodošli !         

Ja sam Dušan Marković

Moj cilj je da dodam vrednosti u vaš život više nego što ste ikada sanjali da je moguće dajući vam alatke koje možete odmah da koristite da bi ste poboljšali svoje poslovanje i život.

U prevodu bi to značilo da sam ovde da bih vas učinio bogatim. Pre nego što krenemo dalje hajde da redefinišemo šta to znači biti bogat, hoćemo li? Bogatstvo o kom ja govorim daleko prevazilazi novac i ono što njime možete kupiti. Bogatstvo znači otključavanje vašeg duhovnog potencijala, negovanje zdravlja i sreće koristeći svoje jedinstvene talente pomoću kojih možete promeniti svet.

Kada bih sebe morao da opišem u jednoj reči to bi bilo, multi-strastveni preduzetnik, jer kao i ti ja se ne uklapam u konvencionalne tokove poslovanja. Ja sam živi dokaz da su poslovna pravila napravljena da budu prekršena. Verujem da morate dati celog sebe na „poslovnom stolu“ ako želite da napredujete u današnjoj utakmici. To uključuje vašu ličnost, vašu duhovnost i što je najvažnije smisao za humor.

Takođe verujem da je Marketing najveći proizvođač novca i veština koje mogu da promene svet. I svi, od preduzetnika do umetnika, menadžera korporacija i profesionalaca u neprofitnim organizacijama, treba da ga nauče.

Naravno da ja nisam nikakav „Marketinški guru“ , niti imam odgovore na sva pitanja, čak sam u prošlosti i sam pravio dosta grešaka ali se obavezujem da vam prenesem najveći deo onoga kako ja živim, učim i radim, a da pritom ostanem realan i pošten.

Pokreni se, napravi prvi korak i upiši se na listu uspeha !